W3C home > Mailing lists > Public > public-webplatform@w3.org > November 2013

RE: CSS properties "percentages" information not showing up

From: David Kirstein <frozenice@frozenice.de>
Date: Sat, 2 Nov 2013 02:23:18 +0100
To: "'Julee Burdekin'" <jburdeki@adobe.com>, "'WebPlatform Public List'" <public-webplatform@w3.org>
Cc: "Ryan Lane" <rlane32@gmail.com>, "Renoir Boulanger" <renoir@w3.org>
Message-ID: <008601ced76a$1d73da00$585b8e00$@frozenice.de>
I looked at it (couldn’t sleep anyway). :)

 

I checked the form and the templates, nothing wrong with those. I did get
several 500s while browsing around, though.

 

Looking at the job queue
<http://docs.webplatform.org/w/api.php?action=query&meta=siteinfo&siprop=sta
tistics> , it seems that jobs aren’t being run / they are faulty. I started
a job runner manually (just like the cron would do), but it seemed to be
trapped in a loop or something:

 

[…]

2013-11-02 00:53:14 SMWUpdateJob css/properties/box-align STARTING

2013-11-02 00:53:14 SMWUpdateJob css/properties/box-align t=488 good

2013-11-02 00:53:14 SMWUpdateJob css/properties/box-align STARTING

2013-11-02 00:53:15 SMWUpdateJob css/properties/box-align t=526 good

2013-11-02 00:53:15 SMWUpdateJob css/properties/align-items STARTING

2013-11-02 00:53:16 SMWUpdateJob css/properties/align-items t=580 good

2013-11-02 00:53:16 SMWUpdateJob css/properties/flex-align STARTING

2013-11-02 00:53:16 SMWUpdateJob css/properties/flex-align t=639 good

2013-11-02 00:53:16 SMWUpdateJob css/properties/flex-align STARTING

2013-11-02 00:53:17 SMWUpdateJob css/properties/flex-align t=663 good

2013-11-02 00:53:17 SMWUpdateJob css/properties/align-items STARTING

2013-11-02 00:53:17 SMWUpdateJob css/properties/align-items t=562 good

2013-11-02 00:53:17 SMWUpdateJob css/properties/align-items STARTING

2013-11-02 00:53:18 SMWUpdateJob css/properties/align-items t=569 good

2013-11-02 00:53:18 SMWUpdateJob css/properties/align-items STARTING

2013-11-02 00:53:19 SMWUpdateJob css/properties/align-items t=559 good

 

2013-11-02 00:53:19 SMWUpdateJob css/properties/box-align STARTING

2013-11-02 00:53:19 SMWUpdateJob css/properties/box-align t=504 good

2013-11-02 00:53:19 SMWUpdateJob css/properties/box-align STARTING

2013-11-02 00:53:20 SMWUpdateJob css/properties/box-align t=517 good

2013-11-02 00:53:20 SMWUpdateJob css/properties/align-items STARTING

[…]

 

I killed it. The job queue count doesn’t go down, but up. WTF!

 

 I guess the text will show up once the job queue is fixed.

 

-fro

 

From: Julee Burdekin [mailto:jburdeki@adobe.com] 
Sent: Samstag, 2. November 2013 01:12
To: WebPlatform Public List
Subject: CSS properties "percentages" information not showing up

 

Hi:

 

Just wondering why the “percentages” values are not showing up on the css
property pages. For example, there is a string in the edit field[1] for
background-position: “Refer to size of background positioning area minus
size of background image”, but it’s not showing up on the page.[2]

 

I know there’s a bug requesting that we clarify what this field is (probably
to be handled in the editing field).[3]

 

But does anyone know why the value isn’t showing up at all on the output?

 

Thanks.

 

Julee

 

[1]
http://docs.webplatform.org/w/index.php?title=css/properties/background-posi
tion
<http://docs.webplatform.org/w/index.php?title=css/properties/background-pos
ition&action=formedit> &action=formedit

[2] http://docs.webplatform.org/wiki/css/properties/background-position

[3] http://project.webplatform.org/content/issues/66

 

----------------------------

julee@adobe.com

@adobejulee


Received on Saturday, 2 November 2013 01:23:43 UTC

This archive was generated by hypermail 2.4.0 : Friday, 17 January 2020 19:13:55 UTC