W3C home > Mailing lists > Public > public-webplatform@w3.org > November 2013

Re: CSS properties "percentages" information not showing up

From: Renoir Boulanger <renoir@w3.org>
Date: Sat, 2 Nov 2013 09:44:04 -0400
Cc: "'Ryan Lane'" <rlane32@gmail.com>, "'Julee Burdekin'" <jburdeki@adobe.com>, "'WebPlatform Public List'" <public-webplatform@w3.org>
Message-Id: <2A2FDB64-4B23-408A-A030-74A8B8BBA90F@w3.org>
To: "David Kirstein" <frozenice@frozenice.de>
Hi David, all

When did you do that?

This is also what I did yesterday; I moved all logs on db1 because of the full disks.

But i forgot to check on to db2 >:(((((

I'll have a look at it again later today.

Renoir 
~

On 2013-11-02, at 8:01 AM, "David Kirstein" <frozenice@frozenice.de> wrote:

> Iím back, mysql.log on db1 is again at 6 GiB, moving it again to /mnt/mysql.log.fro2.
>  
> I have also disabled the general log in my.cnf on db1 for now (directly on the server, not via Salt).
>  
> Also, vda on db2 is full, but Iím not quite sure why, `du` isnít helpful. It doesnít seem to affect anything, though.
>  
> Not the best birthday present, but oh well, Iíll take it anyway. ;)
>  
> -fro
>  
> From: David Kirstein [mailto:frozenice@frozenice.de] 
> Sent: Samstag, 2. November 2013 10:55
> To: 'Ryan Lane'; 'Renoir Boulanger'
> Cc: 'Julee Burdekin'; 'WebPlatform Public List'
> Subject: RE: CSS properties "percentages" information not showing up
>  
> Good morning, or is it? WPD is down. Job queue spiraled out of control with near to 1M jobs now.
>  
> There is no disk space left on db1, because the mysql.log is 7.7 GiB (why do we even need this log?). I moved it to /mnt/mysql.log.fro so mysql can run again.
>  
> WPD pages were outputting: Database returned error "1030: Got error 28 from storage engine (10.4.207.83)". Ganglia shows db1 has been pretty busy.
>  
> I gotta run, but will check back in an hour or so. Keeping it alive until Ryan or Renoir can fix it. ;)
>  
> -fro
>  
> From: David Kirstein [mailto:frozenice@frozenice.de] 
> Sent: Samstag, 2. November 2013 02:23
> To: 'Julee Burdekin'; 'WebPlatform Public List'
> Cc: Ryan Lane; Renoir Boulanger
> Subject: RE: CSS properties "percentages" information not showing up
>  
> I looked at it (couldnít sleep anyway). :)
>  
> I checked the form and the templates, nothing wrong with those. I did get several 500s while browsing around, though.
>  
> Looking at the job queue, it seems that jobs arenít being run / they are faulty. I started a job runner manually (just like the cron would do), but it seemed to be trapped in a loop or something:
>  
> [Ö]
> 2013-11-02 00:53:14 SMWUpdateJob css/properties/box-align STARTING
> 2013-11-02 00:53:14 SMWUpdateJob css/properties/box-align t=488 good
> 2013-11-02 00:53:14 SMWUpdateJob css/properties/box-align STARTING
> 2013-11-02 00:53:15 SMWUpdateJob css/properties/box-align t=526 good
> 2013-11-02 00:53:15 SMWUpdateJob css/properties/align-items STARTING
> 2013-11-02 00:53:16 SMWUpdateJob css/properties/align-items t=580 good
> 2013-11-02 00:53:16 SMWUpdateJob css/properties/flex-align STARTING
> 2013-11-02 00:53:16 SMWUpdateJob css/properties/flex-align t=639 good
> 2013-11-02 00:53:16 SMWUpdateJob css/properties/flex-align STARTING
> 2013-11-02 00:53:17 SMWUpdateJob css/properties/flex-align t=663 good
> 2013-11-02 00:53:17 SMWUpdateJob css/properties/align-items STARTING
> 2013-11-02 00:53:17 SMWUpdateJob css/properties/align-items t=562 good
> 2013-11-02 00:53:17 SMWUpdateJob css/properties/align-items STARTING
> 2013-11-02 00:53:18 SMWUpdateJob css/properties/align-items t=569 good
> 2013-11-02 00:53:18 SMWUpdateJob css/properties/align-items STARTING
> 2013-11-02 00:53:19 SMWUpdateJob css/properties/align-items t=559 good
>  
> 2013-11-02 00:53:19 SMWUpdateJob css/properties/box-align STARTING
> 2013-11-02 00:53:19 SMWUpdateJob css/properties/box-align t=504 good
> 2013-11-02 00:53:19 SMWUpdateJob css/properties/box-align STARTING
> 2013-11-02 00:53:20 SMWUpdateJob css/properties/box-align t=517 good
> 2013-11-02 00:53:20 SMWUpdateJob css/properties/align-items STARTING
> [Ö]
>  
> I killed it. The job queue count doesnít go down, but up. WTF!
>  
> ŗ I guess the text will show up once the job queue is fixed.
>  
> -fro
>  
> From: Julee Burdekin [mailto:jburdeki@adobe.com] 
> Sent: Samstag, 2. November 2013 01:12
> To: WebPlatform Public List
> Subject: CSS properties "percentages" information not showing up
>  
> Hi:
>  
> Just wondering why the ďpercentagesĒ values are not showing up on the css property pages. For example, there is a string in the edit field[1] for background-position: ďRefer to size of background positioning area minus size of background imageĒ, but itís not showing up on the page.[2]
>  
> I know thereís a bug requesting that we clarify what this field is (probably to be handled in the editing field).[3]
>  
> But does anyone know why the value isnít showing up at all on the output?
>  
> Thanks.
>  
> Julee
>  
> [1] http://docs.webplatform.org/w/index.php?title=css/properties/background-position&action=formedit
> [2] http://docs.webplatform.org/wiki/css/properties/background-position
> [3] http://project.webplatform.org/content/issues/66
>  
> ----------------------------
> julee@adobe.com
> @adobejulee


Received on Saturday, 2 November 2013 13:44:13 UTC

This archive was generated by hypermail 2.4.0 : Friday, 17 January 2020 19:13:55 UTC