W3C home > Mailing lists > Public > public-qt-comments@w3.org > June 2010

[Bug 9955] XQuery/Modules/ModuleImportModules/ModuleImport/modules-19.xq through modules-28.xq

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Mon, 21 Jun 2010 10:46:20 +0000
To: public-qt-comments@w3.org
Message-Id: <E1OQeWC-0000xf-8T@jessica.w3.org>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=9955


Oliver Hallam <oliver@cbcl.co.uk> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|RESOLVED                    |REOPENED
                 CC|                            |oliver@cbcl.co.uk
         Resolution|FIXED                       |




--- Comment #2 from Oliver Hallam <oliver@cbcl.co.uk>  2010-06-21 10:46:20 ---
Your fix seems to have broken all these tests.

The tests all import a module with namespace
'http://www.w3.org/TestModules/test1'

Firstly, the purpose of these tests was to test the errors that occur when
importing modules with schema types, yet module-defs does not have any schema
types, so module3-lib was definitely the correct module to import.

Secondly, module-defs imports a module with namespace
"http://www.w3.org/TestModules/test1", yet no <module> declaration exists for
this module.

-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Monday, 21 June 2010 10:46:22 UTC

This archive was generated by hypermail 2.4.0 : Friday, 17 January 2020 16:57:31 UTC