W3C home > Mailing lists > Public > public-html-bugzilla@w3.org > September 2009

[Bug 7714] the diagram image says "tokeniser"; should be "tokenizer"

From: <bugzilla@wiggum.w3.org>
Date: Tue, 29 Sep 2009 09:37:49 +0000
To: public-html-bugzilla@w3.org
Message-Id: <E1MsZ9Z-0004CX-FQ@wiggum.w3.org>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=7714


Ian 'Hixie' Hickson <ian@hixie.ch> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |WONTFIX




--- Comment #1 from Ian 'Hixie' Hickson <ian@hixie.ch>  2009-09-29 09:37:49 ---
I don't have the source file for that image any more, so it's basically
impossible to change without far more effort than a UK->US spelling change is
worth. If anyone feels like redoing the image with the US spelling, I'm happy
to take it. (If you do do that, there's a few other changes that need doing too
— the whole thing should be a more manageable size; the background should be
transparent, not white; and there should be an "input stream preprocessor" step
between the network and the tokenizer.)


-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Tuesday, 29 September 2009 09:37:59 UTC

This archive was generated by hypermail 2.4.0 : Friday, 17 January 2020 20:01:01 UTC