W3C home > Mailing lists > Public > public-html-bugzilla@w3.org > September 2009

[Bug 7606] the current behaviour in firefox on a disable input type='submit' is not to show the tooltip, in IE it will appear and then disappear but only when hovering over the text. Should the behaviour of the tooltip be more specifically defined when the element

From: <bugzilla@wiggum.w3.org>
Date: Tue, 22 Sep 2009 11:34:26 +0000
To: public-html-bugzilla@w3.org
Message-Id: <E1Mq3da-0008MC-Ev@wiggum.w3.org>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=7606


Ian 'Hixie' Hickson <ian@hixie.ch> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |WORKSFORME
            Summary|the current behaviour in    |the current behaviour in
                   |firefox on a disable input  |firefox on a disable input
                   |type='submit' is not to show|type='submit' is not to show
                   |the tooltip                 |the tooltip, in IE it will
                   |                            |appear and then disappear
                   |                            |but only when hovering over
                   |                            |the text. Should the
                   |                            |behaviour of  the tooltip be
                   |                            |more specifically defined
                   |                            |when the element
            Summary|in IE it will appear and    |
                   |then disappear but only when|
                   |hovering over the text.     |
                   |Should the behaviour of  the|
                   |tooltip be more specifically|
                   |defined when the element    |




--- Comment #1 from Ian 'Hixie' Hickson <ian@hixie.ch>  2009-09-22 11:34:26 ---
The spec says it should always show; disabled state doesn't stop that.


-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Tuesday, 22 September 2009 11:40:42 UTC

This archive was generated by hypermail 2.4.0 : Friday, 17 January 2020 20:01:01 UTC