W3C home > Mailing lists > Public > www-validator@w3.org > September 2007

Result from url validation and direct input completely different

From: Kate <kate@microbytes.com>
Date: Fri, 7 Sep 2007 15:19:04 -0400
To: <www-validator@w3.org>
Cc: <kate.mccauley@videotron.ca>
Message-Id: <S359078AbXIGTTF/20070907191905Z+307032@swip001.ftl.affinity.com>
The header of my document is as follows:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html dir="ltr" lang="en">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"> 
<meta name="Keywords" content="computers Montreal, computer parts, computer,
Quebec computers, computer Quebec">
<title>MICROBYTES, Montreal's Computer Warehouse, Computer Montreal
Quebec</title>
<base href="http://www.microbytes.com/computer/ordinateur/">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="computer.css">
<script language="JavaScript" src="includes/javascript/partnerbox.js"
type="text/javascript"></script>
<script language="JavaScript" src="includes/javascript/computer.js"
type="text/javascript"></script>
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
var menuserver='www.microbytes.com';
</script>
<script language="JavaScript" src="includes/menu/menufileqc.js"
type="text/javascript"></script>
 
</head>
<body>

 

When I look at the area titled "Below is the source input I used for this
validation:" I see:

*  <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> 

*  *  <html> 

*  <head> 

*  <title>MicroBytes Montreal Computer Ordinateur</title> 

*  <meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="0;
url=http://www.microbytes.com/computer/ordinateur/index.php"> 

*  </head> 

*  *  <body>

 

The error I get if "No Character Encoding Found! Falling back to UTF-8."

 

This has me somewhat confused 
Received on Friday, 7 September 2007 19:52:40 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 25 April 2012 12:14:25 GMT