W3C home > Mailing lists > Public > www-xml-xinclude-comments@w3.org > July 2005

Re: Harold test suites: 2 issues

From: Elliotte Harold <elharo@metalab.unc.edu>
Date: Thu, 21 Jul 2005 12:47:56 -0400
Message-ID: <42DFD1BC.5060704@metalab.unc.edu>
To: www-xml-xinclude-comments@w3.org
CC: Oleg Tkachenko <oleg@tkachenko.com>, Bill Han <bill.han@oracle.com>, Paul Grosso <pgrosso@arbortext.com>, Jonathan Marsh <jmarsh@microsoft.com>

I just checked my test harness and noticed that it expects the XPointer 
to be evaluated, and the expected result is xptrtumblertest.xml. Hmm, 
looking in the catalog I see:

     <testcase id="harold-60" href="colonizedschemename.xml"
		          type="success">
			<contributor>Elliotte Rusty Harold</contributor>
			<section 
resource="http://www.w3.org/TR/xinclude/#xml-included-items">4.2</section>
       <date qualifier="created">31-Aug-2004</date>
			<description>Unrecognized colonized XPointer schemes are skipped, and 
the following scheme is used.</description>	
			<output>../result/xptrtumblertest.xml</output>
		</testcase>

In other words this is listed as a passing test case, and the output is 
provided. So remind me again what the problem is here? Are we maybe 
looking at two different test cases?

-- 
´╗┐Elliotte Rusty Harold  elharo@metalab.unc.edu
XML in a Nutshell 3rd Edition Just Published!
http://www.cafeconleche.org/books/xian3/
http://www.amazon.com/exec/obidos/ISBN=0596007647/cafeaulaitA/ref=nosim
Received on Thursday, 21 July 2005 16:48:02 UTC

This archive was generated by hypermail 2.4.0 : Friday, 17 January 2020 23:09:36 UTC