W3C home > Mailing lists > Public > www-email-discuss@w3.org > March 1999

Re: Problems with ww4 Trieste

From: ONIME EHIMIKA OHIREIME <onime@ictp.trieste.it>
Date: Thu, 25 Mar 1999 08:01:12 +0100 (MET)
To: Raśl Larsen <cantalupo@iol.it>
cc: www4mail-comments@w3.org, www-email-discuss@w3.org
Message-ID: <Pine.GSO.3.96.990325075719.5505B-100000@sv4>


Dear Raul,
I have made some changes, please try again and let me know if it
continues.

SYNOPSIS
This appears to be a problem with the Mail Transport Agent - sendmail. I
installed a new version some time to prevent MAIL spaming using the
wm server.
Anyway, sendmail has some problems converting 7 bit to 8 bits (a
documented BUG). I hope I have been able to disabled this conversion.


Thanks
Clement Onime


On Wed, 24 Mar 1999, [iso-8859-1] Raśl Larsen wrote:

> >From two or three days I cannot retrieve files through the"GET" button with
> www4-mail Trieste Gateway. It looks as if the server adds some letters in
> the URL. An example:
> 
> I've sent:
> 
> XBASE=BASE HREF  "http://www.sciam.com/1999/0499issue/0499quicksummary.html"
> XGET=0499mooney.html
> XSCS=Get Selected Document(s)
> GETSIZE=
> GETPART=
> XEXTRAOPT=
> 
> and I've got:
> 
> Dear User,
> Statistics of your (per week) usage of this service
> ===================================================
> Remaining Quota : 208
> Used Quota      :       92
> Last access     : html on Mon Mar 22 23:35:34 1999
> 
> Details for Current Page
> ------------------------
> URL             :  http://www.sciam.com/1999/0499issue/+AD0-0499mooney.html
> Request Time    :  Tue Mar 23 09:07:07 1999
> Delivery Time   :  Tue Mar 23 09:07:42 1999
> 
> Of course, the attachment was an "Error 404: file not found" html file.
> 
> All requests through the "GET" button are like that. What is wrong?
> 
> Thank you very much for your valuable service.
> 
> R. Larsen
> Olgiate Comasco (CO)
> Italy
> 
Received on Thursday, 25 March 1999 02:07:47 UTC

This archive was generated by hypermail 2.4.0 : Friday, 25 March 2022 10:09:29 UTC