W3C home > Mailing lists > Public > public-webplatform@w3.org > April 2013

Re: Hey, wow, Search is fixed!

From: PhistucK <phistuck@gmail.com>
Date: Sat, 20 Apr 2013 00:06:44 +0300
Message-ID: <CABc02_KeKDZX6YAwuAbKFY1HRmZav0_6hAazz1fOpgFq=4a1Cg@mail.gmail.com>
To: Julee Burdekin <jburdeki@adobe.com>
Cc: Scott Rowe <scottrowe@google.com>, "public-webplatform@w3.org" <public-webplatform@w3.org>
Mental. :)
I expected my Web Platform Docs wiki user to be recognized by the project
management section, but that is not the case.


☆*PhistucK*


On Sat, Apr 20, 2013 at 12:02 AM, Julee Burdekin <jburdeki@adobe.com> wrote:

> Mental issue? Or recurring bug? Or are they the saaaammmmee thiiinnnggg? J
>
>
> ----------------------------
> julee@adobe.com
> @adobejulee
>
> From: PhistucK <phistuck@gmail.com>
> Date: Friday, April 19, 2013 1:54 PM
> To: julee <jburdeki@adobe.com>
> Cc: Scott Rowe <scottrowe@google.com>, "public-webplatform@w3.org" <
> public-webplatform@w3.org>
>
> Subject: Re: Hey, wow, Search is fixed!
>
> Go for it, I am having mental issues with creating yet another user, so I
> do not have one.
>
>
> ☆*PhistucK*
>
>
> On Fri, Apr 19, 2013 at 11:51 PM, Julee Burdekin <jburdeki@adobe.com>wrote:
>
>> I noticed that on another bug (evil-session-bug). I just changed it to
>> FIXED, and it looks like it reverted to WON'T FIX. The status was already
>> set at "FIXED", so I just cleared the "resolution" field and it seemed to
>> stick.
>>
>> If you don't file a bug first, I will.
>>
>> J
>>
>> ----------------------------
>> julee@adobe.com
>> @adobejulee
>>
>> From: PhistucK <phistuck@gmail.com>
>> Date: Friday, April 19, 2013 1:46 PM
>> To: Scott Rowe <scottrowe@google.com>
>> Cc: "public-webplatform@w3.org" <public-webplatform@w3.org>
>> Subject: Re: Hey, wow, Search is fixed!
>> Resent-From: <public-webplatform@w3.org>
>> Resent-Date: Friday, April 19, 2013 1:47 PM
>>
>> Great! Thank you.
>>
>> Why is the resolution "WON'T FIX"?...
>>
>>
>> ☆*PhistucK*
>>
>>
>> On Fri, Apr 19, 2013 at 11:43 PM, Scott Rowe <scottrowe@google.com>wrote:
>>
>>> Have you looked at the site's native search lately? Apparently Denis has
>>> fixed Search Bug #1[1].
>>>
>>> Thanks Denis!
>>>
>>> I've marked the issue fixed.
>>>
>>> Anyone who has either filed or worked on a Search bug, please check the
>>> Search performance and update the bug(s) [2] with any pertinent status
>>> change.
>>>
>>> Also, if you - anyone - see any new issues with Search, please file them.
>>>
>>> ~Scott
>>>
>>>
>>> [1] http://project.webplatform.org/search/issues/1
>>> [2] http://project.webplatform.org/search/issues/open
>>>
>>
>>
>
Received on Friday, 19 April 2013 21:07:51 UTC

This archive was generated by hypermail 2.4.0 : Friday, 17 January 2020 19:13:46 UTC