W3C home > Mailing lists > Public > public-webplatform@w3.org > April 2013

Re: Hey, wow, Search is fixed!

From: Julee Burdekin <jburdeki@adobe.com>
Date: Fri, 19 Apr 2013 13:51:34 -0700
To: PhistucK <phistuck@gmail.com>, Scott Rowe <scottrowe@google.com>
CC: "public-webplatform@w3.org" <public-webplatform@w3.org>
Message-ID: <CD96FBAB.718A5%jburdeki@adobe.com>
I noticed that on another bug (evil-session-bug). I just changed it to FIXED, and it looks like it reverted to WON'T FIX. The status was already set at "FIXED", so I just cleared the "resolution" field and it seemed to stick.

If you don't file a bug first, I will.

J

----------------------------
julee@adobe.com
@adobejulee

From: PhistucK <phistuck@gmail.com<mailto:phistuck@gmail.com>>
Date: Friday, April 19, 2013 1:46 PM
To: Scott Rowe <scottrowe@google.com<mailto:scottrowe@google.com>>
Cc: "public-webplatform@w3.org<mailto:public-webplatform@w3.org>" <public-webplatform@w3.org<mailto:public-webplatform@w3.org>>
Subject: Re: Hey, wow, Search is fixed!
Resent-From: <public-webplatform@w3.org<mailto:public-webplatform@w3.org>>
Resent-Date: Friday, April 19, 2013 1:47 PM

Great! Thank you.

Why is the resolution "WON'T FIX"?...


☆PhistucK


On Fri, Apr 19, 2013 at 11:43 PM, Scott Rowe <scottrowe@google.com<mailto:scottrowe@google.com>> wrote:
Have you looked at the site's native search lately? Apparently Denis has fixed Search Bug #1[1].

Thanks Denis!

I've marked the issue fixed.

Anyone who has either filed or worked on a Search bug, please check the Search performance and update the bug(s) [2] with any pertinent status change.

Also, if you - anyone - see any new issues with Search, please file them.

~Scott


[1] http://project.webplatform.org/search/issues/1
[2] http://project.webplatform.org/search/issues/open
Received on Friday, 19 April 2013 20:52:15 UTC

This archive was generated by hypermail 2.4.0 : Friday, 17 January 2020 19:13:46 UTC