W3C home > Mailing lists > Public > www-validator@w3.org > October 2007

RE: Local Validator on XP Pro/IIS 5.1 - working

From: Allan Smith <webmanager@telfordsteamrailway.co.uk>
Date: Wed, 31 Oct 2007 09:49:27 -0000
To: <www-validator@w3.org>
Cc: "'olivier Thereaux'" <ot@w3.org>, "'David Tibbe'" <david.tibbe@gmx.de>
Message-ID: <000001c81ba3$537365f0$0600000a@Atlantis>


I could not find 'types.cfg' - I believe the file is 'types.conf' 
And yes putting '.gif' on each 'Local URI' and 'Local ALT URI' in that file
worked - at least for the few types I tried (HTML 4.01 transitional &
strict, XHTML 1.0 Strict)

Allan Smith
Webmanager
 
Support Telford Steam Railway for free when shopping online with over 400
brand-name retailers including:-
 Amazon, NEXT, M&S, John Lewis, Debenhams, HMV, The Body Shop, Vodafone,
DELL, Woolworths, PLAY.com, Interflora and Comet amongst many others...
TSR Easyfundraisning


-----Original Message-----
From: www-validator-request@w3.org [mailto:www-validator-request@w3.org] On
Behalf Of olivier Thereaux
Sent: 31 October 2007 02:01
To: Allan Smith; David Tibbe
Cc: www-validator@w3.org
Subject: Re: Local Validator on XP Pro/IIS 5.1 - working


Hi Allan,

On Oct 9, 2007, at 08:52 , Allan Smith wrote:

> Thanks to help from David Tibbe
> I now have local validator up and running on XP Pro with IIS 5.1

This is really good news, I'm glad you and David figured it out.

> In addition to following all the instructions on the Windows  
> Install page
> I had to download David's new Perl Modules and ensure .NET  
> framework was
> installed
> And make an additional change to the check.pl file (see below)

I think this message (with instructions and script) is worth linking  
from the windows installation guide.
David, what do you think?

> There is only one extremely minor problem
>
> When a page validates as 'Valid' the 2 valid icons are not  
> displayed on the
> results page. This is because the specified source of the image
> ' src="images/valid_icons/valid-xhtml10" '
> does not specify a suffix so the file is 404 -  Not Found

I think you can fix that by editing types.cfg and adding the  
extension to the "Local URI" and "Local ALT URI" entries.
Alternatively you can remove these "local" entries and your local  
validator will be using the icons on the validator.w3.org server.

-- 
olivier
Received on Wednesday, 31 October 2007 09:49:14 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 25 April 2012 12:14:26 GMT