W3C home > Mailing lists > Public > www-jigsaw@w3.org > September to October 1998

Couple of Questions

From: Matthew Baldwin <mbaldwin@livenote.com>
Date: Mon, 19 Oct 1998 20:51:46 -0400 (EDT)
Message-ID: <01BDFBA1.CF272F00.mbaldwin@livenote.com>
To: "'Benoit Mahe'" <Benoit.Mahe@sophia.inria.fr>
Cc: "www-jigsaw@w3.org" <www-jigsaw@w3.org>
Hello,

I have a couple of questions on the newest beta release.  I am running Win 
98 as an OS.  The newest Beta runs fine.  I do seem to have performance 
problems when I use IE 4.x  and Netscape Communicator 4.06.

1)  When viewing the documentation under IE, the graphics in the 
documentation either don't render or they are very slow to load.  In 
Netscape, they come up quickly.  I am wondering If a I am imagining this or 
not.

2)   The Install utility was unable to find the class path consistantly. 
 This is really curious since it is not in a package.  By running "java 
Install", I got Class Not found errors.  BTW, the classpath was correctly 
set.  I then ran Install with the jre for 1.1.6 using the command "jre -cp 
c:\Jigsaw\Jigsaw\ Install" and it installed just fine.  This was really 
curious since I did not have this problem under the previous beta.

I am little confused with the Jigadmin UI, but this will correct itself as 
I learn more about Jigsaw.

/Matthew Baldwin
mbaldwin@livenote.com
Received on Tuesday, 20 October 1998 04:48:54 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Monday, 9 April 2012 12:13:28 GMT