W3C home > Mailing lists > Public > www-jigsaw@w3.org > September to October 1998

RE: Couple of Questions

From: Matthew Baldwin <mbaldwin@livenote.com>
Date: Tue, 20 Oct 1998 15:40:09 -0400 (EDT)
Message-ID: <01BDFC3F.706BE3E0.mbaldwin@livenote.com>
To: "'brian.eberman@altech.com'" <brian.eberman@altech.com>
Cc: "'www-jigsaw@w3.org'" <www-jigsaw@w3.org>
Brian,

I am using VisualAge for Java from IBM and the jdk is encapsulated that IDE.  

I have jdk 1.1.6 installed and jre 1.1.6 installed on a machine running Win 98.

How is your classpath setup?

Mine is as follows:

SET CLASSPATH=C:\IBMVJava\eab\runtime20;c:\Jigsaw\classes\jigsaw.zip;c:\JSDK2.0\lib\jsdk.jar

My path is as follows:

PATH C:\windows;C:\PROGRA~1\WIN98RK;C:\IBMVJava\bin;c:\jdk1.1.6\bin


/mdb



-----Original Message-----
From:	Brian Eberman [SMTP:bse@altech.com]
Sent:	Tuesday, October 20, 1998 11:19 AM
To:	'mbaldwin@livenote.com'
Subject:	RE: Couple of Questions

2) class not found.

You may have the problem I was suffering.  Which was that I had visual cafe 
installed and the zip file doesn't work with that version of java. By 
explicitly using the java in jdk1.1.6/bin I was able to get everything to 
work correctly.
Brian Eberman
Applied Language Technologies (ALTech)
695 Atlantic Ave. 2nd floor
Boston, MA 02111
617 428 - 4444/ FAX: 617 428 - 1122


-----Original Message-----
From:	Matthew Baldwin [SMTP:mbaldwin@livenote.com]
Sent:	Monday, October 19, 1998 5:52 PM
To:	'Benoit Mahe'
Cc:	www-jigsaw@w3.org
Subject:	Couple of Questions

Hello,

I have a couple of questions on the newest beta release.  I am running Win
98 as an OS.  The newest Beta runs fine.  I do seem to have performance
problems when I use IE 4.x  and Netscape Communicator 4.06.

1)  When viewing the documentation under IE, the graphics in the
documentation either don't render or they are very slow to load.  In
Netscape, they come up quickly.  I am wondering If a I am imagining this or 
not.

2)   The Install utility was unable to find the class path consistantly.
 This is really curious since it is not in a package.  By running "java
Install", I got Class Not found errors.  BTW, the classpath was correctly
set.  I then ran Install with the jre for 1.1.6 using the command "jre -cp
c:\Jigsaw\Jigsaw\ Install" and it installed just fine.  This was really
curious since I did not have this problem under the previous beta.

I am little confused with the Jigadmin UI, but this will correct itself as
I learn more about Jigsaw.

/Matthew Baldwin
mbaldwin@livenote.com
Received on Tuesday, 20 October 1998 18:52:45 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Monday, 9 April 2012 12:13:28 GMT