W3C home > Mailing lists > Public > www-jigsaw@w3.org > July to August 1997

Jigsaw under Win95

From: Mr. Matthew Darlison <m.darlison@chime.ucl.ac.uk>
Date: Tue, 1 Jul 1997 19:29:03 +0000
Message-Id: <199707011830.TAA22651@chime.ucl.ac.uk>
To: "'www-jigsaw@w3.org'" <www-jigsaw@w3.org>
Dear all,

I've installed and reinstalled 1.5a over ad over in tha last 
day-and-a-half, and I can't solve a problem which keeps occurring.

I've managed (as per the tutorial material) to create a realm and 
apply it to the admin resource, and I've added another ordinary 
resource of just plain html files.

However, when I then restart the server from /Admin/Properties, I get 
the prompt for a userid/password but then Netscape 3 tells me that 
the /Admin "document has no content" and IE3 tells me that the server 
returned an"Invalid or unrecognised response". Both browsers were 
running on the same workstation (a Win95 P90 with 16Mb RAM) as the 
server process.

I'd be grateful for any light anyone could shed upon this, even if 
it's just RTFM with a page reference(!) - I've a fair body of 
experience with configuring NCSA/Apache servers, but the Jigsaw 
architecture is still somewhat foreign to me, so I may well have 
missed the obvious! I'd also like to get it to work because this is 
the first peice of server software I've seen which decreases my 
content provision workload drastically!

Thanks in advance for any help and in retrospect for the software!

Yours,

Matthew Darlison

--
"Mr. Matthew Darlison BA MA" <M.Darlison@chime.ucl.ac.uk>
Research Fellow, Dept. of Primary Care and Population Sciences
APoGI - Accessible Publishing of Genetic Information Project
on the Web at http://www.chime.ucl.ac.uk/APoGI/
Received on Tuesday, 1 July 1997 14:32:41 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Monday, 9 April 2012 12:13:26 GMT