FRAMES and CGI-scripts

Sofie Johansson Kokkinakis (svesj@svenska.gu.se)
Fri, 27 Feb 1998 10:51:16 +0100 (MET)


Date: Fri, 27 Feb 1998 10:51:16 +0100 (MET)
From: Sofie Johansson Kokkinakis <svesj@svenska.gu.se>
To: www-html@w3.org
Message-ID: <Pine.HPP.3.91.980227104654.11336C@logos.svenska.gu.se>
Subject: FRAMES and CGI-scripts


Hello,

Since I started using frames I seem to have a problem with "cache" memory.

When I activate a cgi-script from a form or a "<A HREF" link, I get no=20
new results, only the old results come up.=20

I have used the attribute "target=3D_top" in all my forms and links.

I did not have this problem before I started using frames, so the scripts=
=20
must be correct.

Does anyone know if this is a problem that can only be solved by setting=20
the choice to "Empty cache every time" in "Preferences" or is there=20
another solution?

Thanks for any help,

Sofie Johansson Kokkinakis


***********************************************************************
*  Sofie Johansson Kokkinakis=09=09E-mail: sofie@svenska.gu.se   *
*  Systemanalyst/ Ph.D Student=09=09Tel: +46 (0)31 773 4586       *
*  Spr=E5kdata, Inst. f=F6r svenska spr=E5ket Fax: +46 (0)31 773 4455      =
 *
*  (Dept. of Swedish Language)=09=09=09=09=09      *
*  G=F6teborgs universitet=09=09=09=09=09      *=09
*  S-412 98 G=D6TEBORG, Sweden=09=09http://svenska.gu.se/~svesj/  *=09
*=09Computers are not intelligent. They just think they are.      *=20
***********************************************************************