W3C home > Mailing lists > Public > www-amaya@w3.org > April to June 2004

Re: Unable to run Amaya 8.4 on a Win 98 SE box

From: Juan Lanus <jlanus@netscape.net>
Date: Thu, 22 Apr 2004 06:32:36 -0300
To: www-amaya@w3.org
Message-ID: <40879134.1060102@netscape.net>
Cc: www-amaya@w3.org

Irene Vatton wrote:
> On Wed, 21 Apr 2004 19:00:40 -0300
> Juan Lanus <jlanus@netscape.net> wrote:
> 
> 
>>Yes, I had the same problem in Windows 95 both with 8.3 and 8.4.
>>The computer hangs with the CPU running at 100%.
>>In the W95 box I instaqlled both the NT and W98 versions of 8.3.
>>Instead, in my W2K box it runs like a charm.
>>--
>>Juan Lanus
>>TECNOSOL
>>Argentina
>>
>>
>>JuanMiguel Signes wrote:
>>
>>>
>>>
>>>
>>>Hi folks. Amaya 8.4 installation was Ok. But when trying to run the 
>>>program: it draws the Amaya screen, starts with the home page but fails 
>>>loading the image (no message, just pretending me to wait forever). The 
>>>whole system is hang up.
>>>Cheers.
> 
> 
> We added some compiling flags because events are managed differently
> on W98 and NT/XP/2000. So it's normal that the WinXP version doesn't work
> on W98. But we detected no special difference concerning image management.
> Image libraries are included in the Amaya package and it works on our Win98
> platform.
I happily ran Amaya for W2K or NT in my W95 notebook for years, it 
worked fine. So I downloades only one version.
It's as of 8.3 that this problen started to show.

> Do you have VisualStudio available to trap the problem?
Yes I have VS, only I don't have C++ installed, I don't know how to use 
  it. I'm sorry I can't help as I'd like to.

> Did a previous Amaya version work on this box?
Yes, many.

Maybe it's a problem with the Spanish version of Windows I use, and 
"JuanMiguel Signes" sounds like a Spanish name maybe close to my 
neighborhood.
Besides our's I don't see any more complains about this.
I run the English version of Amaya, no translation. I have yes the 
Spanish dictionary installed for spell checking but I don't use it.

I'll try to uninstall Amaya completely and reinstall 8.4 to see what 
happens (are there any registry keys I should delete to be completely 
clean?).

Juan Lanus
TECNOSOL
Argentina
Received on Thursday, 22 April 2004 05:28:21 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Wednesday, 7 January 2015 14:53:29 UTC