W3C home > Mailing lists > Public > public-wsc-wg@w3.org > May 2007

WSC WG f2f May 2007 Agenda (v 1.1)

From: Mary Ellen Zurko <Mary_Ellen_Zurko@notesdev.ibm.com>
Date: Fri, 25 May 2007 15:17:21 -0400
To: public-wsc-wg@w3.org
Message-ID: <OF0C1A7ADC.04CF6D59-ON852572E6.0069D41C-852572E6.0069F59B@LocalDomain>
Minor tweaks so far. 

Web Security Context (WSC) WG Face-to-face #3 Agenda (v 1.1) 
2007-05-30 through 2007-05-31 
Dublin, Ireland
http://www.w3.org/2006/WSC/Group/dublogistics

Phone number and IRC channel the same as usual, documented on WG 
administrative home page 
http://www.w3.org/2006/WSC/Group/

Teleconference time and length information
8:30 - 17:30 both days, local time 

Wednesday, 2007-05-30 - Chair, Mary Ellen Zurko 

Breakfast (8:30) 

1. Administrative details (9:00) 30 minutes
Including:

1a. Selection of scribes 
http://www.w3.org/2006/WSC/scribes

1b. Brief roll call 
Make sure you've already posted an introduction to yourself on our list 

1c. Next f2f - September or November?
November is the AC/TP meeting in Cambridge, MA, USA
http://www.w3.org/2006/WSC/wiki/TimeLine

2. Agenda bashing (9:30) 15 minutes

3. What we all need to know about contributing to our specs (9:45) 1 hour 
Thomas leads
http://lists.w3.org/Archives/Public/public-wsc-wg/2007Apr/0350.html

Break (10:45) 30 minutes

4. Robustness testing (11:15) 1 hr 
Bill leads

Lunch (12:15) 1 hr

5. Usability testing (13:15) 1 hr 
Rachna leads

6. Implementing/prototyping (14:15) 1 hr 
George leads, on the phone 

Break (15:15) 30 minute

7. Functional/conformance testing -  (15:45) 1 hr
Leader needed (Tony by phone?)

8. Check of inscopebycategory (16:45) 30 minutes 
Hal leads (by phone)
http://www.w3.org/2006/WSC/Group/track/actions/179

9. Day one wrapup (17:15)
Any logistics, agenda changes for the next day, other actions, etc. 

Recess (17:30)

Thursday, 2007-05-31 - Chair, Mary Ellen Zurko 

Breakfast (8:30) 

10. Agenda bashing (9:00) 15 minutes

11. Remaining note issues discussion (and timeline/process for finalizing) 
(9:15) 1 hr 
Tyler leads

12. Recommendations discussion (10:15) 
Through most of the rest of the day. Suggestions on structure welcome.
We're likely to talk through the recommendation draft to determine actions 
to getting it to FPWD. 

Lunch

13. Timeline/next steps - 30 minutes 
Including plans for first demo/bakeoff at our next f2f


Recess (17:30)
Received on Friday, 25 May 2007 19:22:50 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Tuesday, 5 February 2008 03:52:47 GMT