W3C home > Mailing lists > Public > public-ws-policy@w3.org > May 2007

RE: WSDL 2.0 external attachment

From: Asir Vedamuthu <asirveda@microsoft.com>
Date: Fri, 18 May 2007 11:48:29 -0700
To: Doug Davis <dug@us.ibm.com>, "public-ws-policy@w3.org" <public-ws-policy@w3.org>
Message-ID: <C9BF0238EED3634BA1866AEF14C7A9E543152A53A2@NA-EXMSG-C116.redmond.corp.microsoft.com>
>the wsp:URI should be:
>#wsdl.BindingMessageReference(A12Binding/Echo/Out)

Correct

> http://www.w3.org/ns/wsdl

Should be the latest: http://www.w3.org/ns/wsdl and http://www.w3.org/ns/wsdl/soap.

Can you open two separate issues against the test suite?

Regards,

Asir S Vedamuthu
Microsoft Corporation



From: public-ws-policy-request@w3.org [mailto:public-ws-policy-request@w3.org] On Behalf Of Doug Davis
Sent: Friday, May 18, 2007 11:38 AM
To: public-ws-policy@w3.org
Subject: WSDL 2.0 external attachment


>From looking at:  http://www.w3.org/TR/wsdl20/#Iri-ref-ex     in particular example C-2, it seems the wsp:URI should be:
#wsdl.BindingMessageReference(A12Binding/Echo/Out)
instead of:
#wsdl.BindingMessageReference(A12Binding/Echo/output)

same for "In" vs "input".  Can someone who is more of an expert confirm which it should be? And if the tests are wrong can we get them fixed?

Also - which WSDL2.0 namespace are we using:
http://www.w3.org/2006/01/wsdl
or
http://www.w3.org/ns/wsdl

The tests show the 2006/01 version but it would make more sense to use the latest (wso2 appears to be using it on their endpoint as well).  Can we get that fixed too?

thanks
-Doug
______________________________________________________
STSM  |  Web Services Architect  |  IBM Software Group
(919) 254-6905  |  IBM T/L 444-6905  |  dug@us.ibm.com
Received on Friday, 18 May 2007 18:48:51 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Tuesday, 6 January 2015 20:38:34 UTC