W3C home > Mailing lists > Public > public-html@w3.org > April 2011

[Bug 12477] New: The abstract does not match the contents, as there does not seem to by any reference to a video element anywhere except in the abstract.

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Tue, 12 Apr 2011 14:07:23 +0000
To: public-html@w3.org
Message-ID: <bug-12477-2495@http.www.w3.org/Bugs/Public/>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=12477

           Summary: The abstract does not match the contents, as there
                    does not seem to by any reference to a video element
                    anywhere except in the abstract.
           Product: HTML WG
           Version: unspecified
          Platform: Other
               URL: http://www.whatwg.org/specs/web-apps/current-work/#abs
                    tract
        OS/Version: other
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P3
         Component: HTML5 spec (editor: Ian Hickson)
        AssignedTo: ian@hixie.ch
        ReportedBy: contributor@whatwg.org
         QAContact: public-html-bugzilla@w3.org
                CC: mike@w3.org, public-html-wg-issue-tracking@w3.org,
                    public-html@w3.org


Specification:
http://www.whatwg.org/specs/web-apps/current-work/multipage/index.html
Section: http://www.whatwg.org/specs/web-apps/current-work/#abstract

Comment:
The abstract does not match the contents, as there does not seem to by any
reference to a video element anywhere except in the abstract.

Posted from: 88.114.29.18
User agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0; rv:2.0) Gecko/20100101 Firefox/4.0

-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.
Received on Tuesday, 12 April 2011 14:07:26 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Monday, 29 September 2014 09:39:24 UTC