W3C home > Mailing lists > Public > www-validator-cvs@w3.org > September 2008

[Bug 6095] Check processor of Validate does not handle GET variables

From: <bugzilla@wiggum.w3.org>
Date: Fri, 19 Sep 2008 01:35:52 +0000
To: www-validator-cvs@w3.org
Message-Id: <E1KgUuW-0004NM-7K@wiggum.w3.org>

http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=6095


Olivier Thereaux <ot@w3.org> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |INVALID




--- Comment #1 from Olivier Thereaux <ot@w3.org>  2008-09-19 01:35:52 ---
(In reply to comment #0)
> The following url does not pass the GET variable (LANG=EN) to my script
> 
> http://validator.w3.org/check?uri=http://www.irishhorsepartners.com/IHP/application_chooser.php?LANG=EN/;ss=1

The url above is broken and written as if you were passing LANG=EN to the
validator. You'll notice that when you use the form, your browser does the
right thing and sends:

http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.irishhorsepartners.com%2FIHP%2Fapplication_chooser.php%3FLANG%3DEN%2F


-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Friday, 19 September 2008 01:36:28 UTC

This archive was generated by hypermail 2.4.0 : Friday, 17 January 2020 23:02:30 UTC