W3C home > Mailing lists > Public > www-validator-cvs@w3.org > December 2005

[Bug 2612] Hightlights wrong character when multibyte characters in line

From: <bugzilla@wiggum.w3.org>
Date: Tue, 20 Dec 2005 15:44:18 +0000
To: www-validator-cvs@w3.org
Cc:
Message-Id: <E1Eojf0-0008RN-F1@wiggum.w3.org>

http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=2612

           Summary: Hightlights wrong character when multibyte characters in
                    line
           Product: Validator
           Version: 0.7.1
          Platform: PC
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Templates
        AssignedTo: ot@w3.org
        ReportedBy: sam.renegade@gmail.com
         QAContact: www-validator-cvs@w3.org


Validator output:
Warning  Line 15 column 160: character "<" is the first character of a delimiter
but occurred as data.

...3E" title="Last.fm information for KOTOKO - &#36974;&#20809; <&#12363;&#12370;&#12426;>">AS</a>)</p>



Instead of highlighting the '<', it instead highlighted the T in KOTOKO

Here is the full line the error occured on:
    &#36974;&#20809; &lt;&#12363;&#12370;&#12426;&gt; (<a
href="http://www.last.fm/music/KOTOKO/_/%E9%81%AE%E5%85%89+%3C%E3%81%8B%E3%81%92%E3%82%8A%3E"
title="Last.fm information for KOTOKO - &#36974;&#20809; <&#12363;&#12370;&#12426;>">AS</a>)</p>
Received on Tuesday, 20 December 2005 15:44:30 UTC

This archive was generated by hypermail 2.4.0 : Friday, 17 January 2020 23:02:15 UTC