(wrong string) ě v Čechách!

Nově v Čechách!
Na naši internetové stránce  http://www.pommel.com/deadsea/indexcs.html máte možnost si objednat přímo u obrazovky nejlepší na světě přírodní léčivou kosmetiku Mrtvého moře firmy „CELL". Vaše objednávka bude vyřízena během jednoho týdne a dopravena do kteréhokoli místa v České republice za pouhých 85 Kč.
Pouze od nás se dozvíte tajemství léčby psoriasy http://www.prostatitis.cc/psoriaz/indexcz.html , prostaty http://www.prostatis.cc/prostat/indexcz.html , a mnoha jiných onemocnění. Pokud napíšete o svých potížích na adresu deadsea@volny.cz , dostanete, a to zdarma, kvalifikovanou radu od lékařů všech oborů. V komplikovaných případech zabezpečíme poradenství od nejpovolanějších odborníků z různých zemí světa.
Pouze na naši internetové strance http://www.psoriasis.cc/corner/indexeng.html máte možnost se podělit o názory a zkušeností z průběhu a léčby vaši nemoci z pacienty z jiných zemí.
Proto, abyste se stali členy našeho klubu „CELL" stačí jen poslat vtip či  anekdotu z lékařského prostředí nebo i objednat výrobky firmy „CELL". Budete pak pravidelně dostávat aktuální zprávy  z naši stránky, dárky a blahopřání k životním událostem.

Received on Tuesday, 16 October 2001 03:44:34 UTC