W3C home > Mailing lists > Public > www-email-discuss@w3.org > March 2000

your ERROR REPORT

From: jinys <jinys@nwnu.edu.cn>
Date: Wed, 22 Mar 2000 18:20:29 +0800
Message-ID: <015e01bf93ec$38aba080$1f30c9ca@nwnu.edu.cn>
To: "www4 comment" <www4mail-comments@w3.org>
Hello!  Would you please tell how to correct this error?
I sent a filtered webpage USSEARCH1800(newest version) by direct surfing and
got this ERROR Report. I copied the form body from this Message, made sure
that the email head was
  MIME-Version: 1.0
  Content-Type: text/plain
  charset="iso-8859-1"
  Content-Transfer-Encoding: 7bit
and sent you as email. Again this same ERROR Report. I have failed many
times. Please explain in detail.

I use IE5.01(version Simplified Chinese), Netscape4.71(English version).
I take great care about charset/encoding and avoid Western(Windows), UTF-7,
UTF-8, GB2312(i.e. Simplified Chinese), but Often Outlook Express changes my
emails from iso-8859-1 to Western(Windows). Do you accept Western(Windows)?
No ASCII seems to be available in Outlook Express.
Thanks for help!

Jin Yushi    Lanzhou, center of China's map


----- Original Message -----
???: <www4mail@web.bellanet.org>
???: <jinys@nwnu.edu.cn>
????: 2000?3?22?
??: ERROR REPORT (URL - )


>
>
> Dear User,
> Statistics of your (per week) usage of this service
> ===================================================
> Remaining Quota : 275
> Used Quota      : 25
> Last access     : html on Tue Mar 21 22:08:12 2000
>
> Details for Current Page
> ------------------------
> URL             :
> Mail Received   :  Wed Mar 22 00:30:52 2000
> Request Process :  Wed Mar 22 00:31:38 2000
> Delivery Time   :  Wed Mar 22 00:31:52 2000
> User Option(s)  :  ximage getsize
>
> HELP TIP: PLEASE CONFIRM THE SYNTAX OF YOUR REQUEST
>
> Please report BUGS to : www4mail-comments@w3.org
>
> Notice: All requests to this service are stored in log files.
> Disclaimer: The provider of this service cannot be held responsible for
the
> contents, presentation or mis-presentation of supplied documents.
>
>
> Error 400  - Unknown request - This mail does not contain any valid
request.
>
> THE BODY OF YOUR MAIL WAS:
>  XFORM=<form method get  name "search" onSubmit "return checkData()"
action
"https://www.1800ussearch.com/1800ussearch-78/mck-cgi/1800ussearchgeneral_fi
rst_test.pl" >
>  search_fname=dingming
>  search_mname=
>  search_lname=yang
>  search_dob=
>  search_approx_age=
>  search_prev_address=Boston, MA
>  Submit=      BEGIN SEARCH
>  XFORM=</form>
>  XFORM=<form action
"https://www.1800ussearch.com/1800ussearch-78/mck-cgi/register.pl" method
"post" id FORM1 name FORM1>
>  first_name=
>  last_name=
>  email_address=
>  XFORM=</form>
>   1
> ---END MAIL BODY DUMP---
>
>
>
Received on Wednesday, 22 March 2000 05:57:46 UTC

This archive was generated by hypermail 2.4.0 : Friday, 25 March 2022 10:09:32 UTC