W3C home > Mailing lists > Public > spec-prod@w3.org > April to June 2014

Re: problem with Previous version

From: Frederick Hirsch <w3c@fjhirsch.com>
Date: Tue, 17 Jun 2014 09:06:21 -0400
Cc: Frederick Hirsch <w3c@fjhirsch.com>, spec-prod@w3.org, team-rdf-chairs@w3.org
Message-Id: <FF5D1529-4294-4932-A10F-A30E7AC0E98C@fjhirsch.com>
To: Guus Schreiber <guus.schreiber@vu.nl>
I had the same problem and resorted to a manual patch to the HTML (some time ago).  i filed a bug report at the time.

regards, Frederick

Frederick Hirsch, Nokia
Chair DAP
@fjhirsch



On Jun 17, 2014, at 4:32 AM, Guus Schreiber <guus.schreiber@vu.nl> wrote:

> 
> Any thoughts on this? Otherwise I'll just do a manual patch.
> Guus
> 
> -------- Original Message --------
> Subject: problem with Previous version
> Date: Wed, 11 Jun 2014 12:00:58 +0100
> From: Guus Schreiber <guus.schreiber@vu.nl>
> To: spec-prod@w3.org
> 
> 
> I'm preparing a WG Note for republication. For some reason the "previous
> version" link is not appearing in the output, although the "
> previousPublishDate" and the "previousMaturity" are set. The same
> document worked fine a few months ago. Help would be very much
> appreciated. The draft document is:
> 
>  https://dvcs.w3.org/hg/rdf/raw-file/default/rdf-primer/index.html
> 
> Thanks in advance,
> Guus
> 
> PS I tried to look at the example ResPec WG Note [1], but it appears to
> have the same problem.
> 
> [1] http://www.w3.org/respec/examples/boilerplate.html?specStatus=WG-NOTE
> 
> 
> 
Received on Tuesday, 17 June 2014 13:06:55 UTC

This archive was generated by hypermail 2.4.0 : Friday, 17 January 2020 19:55:19 UTC