W3C home > Mailing lists > Public > spec-prod@w3.org > July to September 2013

Re: Respec broken? (status section disappearing)

From: Shane McCarron <ahby@aptest.com>
Date: Fri, 6 Sep 2013 11:53:39 -0500
Message-ID: <CAOk_reHO3F7kzwgayycQS7fiWP-GMS0jaZR7d+2DvUHBHhB2+Q@mail.gmail.com>
To: Marcos Caceres <w3c@marcosc.com>
Cc: Richard Ishida <ishida@w3.org>, Robin Berjon <robin@w3.org>, "spec-prod@w3.org Prod" <spec-prod@w3.org>
Okay - build 3.1.63 broke it.  3.1.62 works fine.  develop branch source
also works fine...


On Fri, Sep 6, 2013 at 11:43 AM, Shane McCarron <ahby@aptest.com> wrote:

> Turns out my local develop branch wasn't quite sync'd.  looking harder now.
>
>
> On Fri, Sep 6, 2013 at 11:35 AM, Marcos Caceres <w3c@marcosc.com> wrote:
>
>>
>>
>>
>> On Friday, September 6, 2013 at 5:32 PM, Shane McCarron wrote:
>>
>> > Oh :( Okay, let's keep digging then. The status section is
>> automatically included. There is a call the removes your original #sotd
>> text after it is extracted, so that the new stuff can be inserted. I
>> suppose if insertion happened before that somehow it would go crazy...
>> >
>>
>> Maybe we can find which build broke it?
>>
>> https://github.com/darobin/respec/tree/develop/builds
>>
>> I'm too strapped for time to do this… but hope someone can help there!
>>
>
>
>
> --
> Shane P. McCarron
> Managing Director, Applied Testing and Technology, Inc.
>



-- 
Shane P. McCarron
Managing Director, Applied Testing and Technology, Inc.
Received on Friday, 6 September 2013 16:54:07 UTC

This archive was generated by hypermail 2.4.0 : Friday, 17 January 2020 19:55:19 UTC