W3C home > Mailing lists > Public > public-xformsusers@w3.org > December 2017

Re: ACTION-2151: Add @mediatype to label

From: Steven Pemberton <steven.pemberton@cwi.nl>
Date: Wed, 13 Dec 2017 12:09:47 +0100
To: "Erik Bruchez" <ebruchez@orbeon.com>
Cc: "public-xformsusers@w3.org" <public-xformsusers@w3.org>, "XForms Users Community Group Issue Tracker" <sysbot+tracker@w3.org>
Message-ID: <op.za6mmlz5smjzpq@steven-xps>
Done.

I have also added @value which we can discuss this afternoon.

https://www.w3.org/community/xformsusers/wiki/XForms_2.0#The_label_Element

Steven

On Tue, 12 Dec 2017 18:22:06 +0100, Erik Bruchez <ebruchez@orbeon.com>  
wrote:

> Our implementation supports @value. It's the same code which runs in all  
> cases.
>
> So, agreed.
>
> On Tue, Dec 12, 2017 at 7:09 AM, Steven Pemberton
> <steven.pemberton@cwi.nl> wrote:
>> We are adding @mediatype to <label/> because of label's similarity to
>> <output/>.
>>
>> This means that the only attribute that label doesn't have now from  
>> output's
>> collection is @value.
>>
>> We have <label ref="..."/> but not <label value="..."/>
>>
>> Seems like an omission. I will put it on the agenda for tomorrow.
>>
>> Steven
>>
>>
>>
>> On Wed, 06 Dec 2017 15:22:09 +0100, XForms Users Community Group Issue
>> Tracker <sysbot+tracker@w3.org> wrote:
>>
>>> ACTION-2151: Add @mediatype to label
>>>
>>> https://www.w3.org/2005/06/tracker/xforms/actions/2151
>>>
>>> Assigned to: Steven Pemberton
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>
Received on Wednesday, 13 December 2017 11:10:19 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Wednesday, 13 December 2017 11:10:19 UTC