W3C home > Mailing lists > Public > public-pfwg@w3.org > September 2013

Re: UAIG test run problem

From: Richard Schwerdtfeger <schwer@us.ibm.com>
Date: Wed, 4 Sep 2013 09:23:43 -0500
To: Michael Cooper <cooper@w3.org>
Cc: janina@rednote.net, public-pfwg@w3.org
Message-ID: <OF4E87FFD3.2C896B1F-ON86257BDC.004F0D45-86257BDC.004F1338@us.ibm.com>

thank you

Rich Schwerdtfeger



From:	Michael Cooper <cooper@w3.org>
To:	Richard Schwerdtfeger/Austin/IBM@IBMUS,
Cc:	public-pfwg@w3.org, janina@rednote.net
Date:	09/04/2013 08:56 AM
Subject:	Re: UAIG test run  problem



It's fixed, I had forgotten to enter the user agent list for the new test
suite (because I wasn't sure if we'd be testing the same UAs, but I went
ahead on the assumption that we are). Michael

Richard Schwerdtfeger wrote:


      Hi Michael,

      I want to start a UAIG test run but I am unable to as the form for
      creating a test run will not allow me to enter a user agent.

      https://www.w3.org/WAI/PF/testharness/testruns/add?testsuite_id=2

      I see a note that says the list becomes invalid if the test suite
      changes.

      So, basically we cannot proceed.

      Rich


      Rich Schwerdtfeger



--


Michael Cooper
Web Accessibility Specialist
World Wide Web Consortium, Web Accessibility Initiative
E-mail cooper@w3.org
Information Page






graycol.gif
(image/gif attachment: graycol.gif)

Received on Wednesday, 4 September 2013 14:26:53 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Tuesday, 6 January 2015 20:35:26 UTC