W3C home > Mailing lists > Public > public-html-bugzilla@w3.org > December 2011

[Bug 15231] New: When the source of a video element points to anaudio file, its intrinsic size should be the same as if there was no resource, and it should not be set to 0. This is not necessarily an author bug. It can happen if the platform has audio codecs but no video

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Fri, 16 Dec 2011 14:59:20 +0000
To: public-html-bugzilla@w3.org
Message-ID: <bug-15231-2486@http.www.w3.org/Bugs/Public/>
https://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=15231

           Summary: When the source of a video element points to anaudio
                    file, its intrinsic size should be the same as if
                    there was no resource, and it should not be set to 0.
                    This is not necessarily an author bug. It can happen
                    if the platform has audio codecs but no video
           Product: HTML WG
           Version: unspecified
          Platform: Other
               URL: http://www.whatwg.org/specs/web-apps/current-work/#the
                    -video-element
        OS/Version: other
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P3
         Component: other Hixie drafts (editor: Ian Hickson)
        AssignedTo: ian@hixie.ch
        ReportedBy: contributor@whatwg.org
         QAContact: public-html-bugzilla@w3.org
                CC: mike@w3.org


Specification:
http://www.whatwg.org/specs/web-apps/current-work/multipage/the-video-element.html
Multipage: http://www.whatwg.org/C#the-video-element
Complete: http://www.whatwg.org/c#the-video-element

Comment:
When the source of a video element points to anaudio file, its intrinsic size
should be the same as if there was no resource, and it should not be set to 0.
This is not necessarily an author bug. It can happen if the platform has audio
codecs but no video codecs for a certain media format.

Posted from: 192.100.106.9
User agent: Mozilla/5.0 (Ubuntu; X11; Linux i686; rv:8.0) Gecko/20100101
Firefox/8.0

-- 
Configure bugmail: https://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Friday, 16 December 2011 14:59:25 UTC

This archive was generated by hypermail 2.4.0 : Friday, 17 January 2020 20:02:10 UTC