W3C home > Mailing lists > Public > public-html-bugzilla@w3.org > August 2011

[Bug 12687] 4.10.22.4 Constructing the form data set - for input type image

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Fri, 12 Aug 2011 22:13:15 +0000
To: public-html-bugzilla@w3.org
Message-Id: <E1Qrzyd-0002Qk-D3@jessica.w3.org>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=12687

Ian 'Hixie' Hickson <ian@hixie.ch> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |ian@hixie.ch

--- Comment #13 from Ian 'Hixie' Hickson <ian@hixie.ch> 2011-08-12 22:13:13 UTC ---
Is there a testcase demonstrating the various behaviours here? Is there any
documentation on which sites this behaviour breaks? Which browsers had which
behaviour? I'd like to study this further.

Note that HTML4 required the same thing (albeit in its usual vague manner). If
browsers didn't do what the spec says here, they weren't doing what HTML4
requested. If sites depend on such broken behaviour, that's really their fault
for not following the specs either. But if they're major sites or if many
browsers do this the other way, I'm certainly not opposed to changing the spec.

-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Friday, 12 August 2011 22:13:20 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Wednesday, 7 January 2015 16:31:16 UTC