W3C home > Mailing lists > Public > public-html-bugzilla@w3.org > January 2010

[Bug 8608] W3C Validator errors reported on HTML5 spec

From: <bugzilla@wiggum.w3.org>
Date: Tue, 26 Jan 2010 08:20:18 +0000
To: public-html-bugzilla@w3.org
Message-Id: <E1NZgeo-0006Ng-Vu@wiggum.w3.org>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=8608


Don Brutzman <brutzman@nps.edu> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|CLOSED                      |REOPENED
         Resolution|FIXED                       |




--- Comment #4 from Don Brutzman <brutzman@nps.edu>  2010-01-26 08:20:18 ---
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fdev.w3.org%2Fhtml5%2Fspec%2FOverview.html&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

still reports one warning (which wasn't reported before):
================================================
No Character encoding declared at document level

No character encoding information was found within the document, either in an
HTML meta element or an XML declaration. It is often recommended to declare the
character encoding in the document itself, especially if there is a chance that
the document will be read from or saved to disk, CD, etc.
================================================

p.s. the validator service was quite speedy on this very large document, pretty
impressive.


-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Tuesday, 26 January 2010 08:20:20 UTC

This archive was generated by hypermail 2.4.0 : Friday, 17 January 2020 20:01:09 UTC