Validació traducció

Benvolguts,

Des de  SALUT MENTAL CATALUNYA, donem la nostra conformitat al text definitiu de la traducció de les WCAG 2.2 al català.

Gràcies!


Mar Novel
Responsable de comunicació i premsa
mar.novel@salutmental.org<mailto:mar.novel@salutmental.org>
Telf. 605 912 718
[cid:image001.png@01DA7F60.1BD060C0]

Salut Mental Catalunya
C. Nou de Sant Francesc, 42, local - 08002 Barcelona
Tel. 93 272 14 51
www.salutmental.org<http://www.salutmental.org/>
[Icono  Descripción generada automáticamente]@<https://www.instagram.com/salutmentalcat/>SalutMentalCat <https://www.instagram.com/salutmentalcat/>      [Logotipo  Descripción generada automáticamente]  SalutMentalCatalunya<https://www.facebook.com/SalutMentalCatalunya>    [cid:image004.png@01DA7F60.1BD060C0]   SalutMentalCatalunya<https://www.linkedin.com/company/salutmentalcatalunya/>
[Logotipo, Icono  Descripción generada automáticamente]@SalutMentalCat<https://twitter.com/SalutMentalCat>      [Icono  Descripción generada automáticamente]  SalutMentalCatalunya<https://www.youtube.com/@salutmentalcatalunya4014>     [cid:image007.png@01DA7F60.1BD060C0]   Subscriu-te al butlletí<https://www.salutmental.org/butlletins/>

Imprimeix-me només si és necessari, pensa en el medi ambient.
Avís legal: aquest missatge es dirigeix exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació privilegiada i/o confidencial. Si no sou el destinatari indicat, queda notificat que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, preguem ens ho comuniqueu immediatament per aquesta mateixa via i procediu a la seva destrucció.
Protecció de dades: les seves dades són tractades sota la responsabilitat de SALUT MENTAL CATALUNYA. La finalitat és gestionar les comunicacions sobre les activitats i projectes de l'entitat. El tractament de les dades està legitimat pel consentiment de la persona interessada. Els destinataris són els departaments de l'entitat, no es preveu cap cessió a tercers tret que sigui per obligació legal. En tot moment pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les dades, així com els drets de limitació i oposició al tractament a protecciodades@salutmental.org<mailto:protecciodades@salutmental.org>. Podeu consultar la política de protecció de dades addicional i detallada aquí<http://www.salutmental.org/protecciodades/>.

Received on Tuesday, 26 March 2024 08:29:43 UTC