valoració final

Bon dia,

En primer lloc, disculpeu que des de Salut Mental Catalunya no haguem pogut fer aportacions durant el periode establert. Ens ho hem anat mirant a trossos i a moments però no havíem pogut fer-ne una revisió acurada i completa. No obstant, les aportacions de les companyes ens han semblat encertades i no hem trobat res massa rellevant a aportat més enllà de coses que ja s'havien dit.

Hem fet una llegida de la versió final i, tal i com ja hem anat veient amb anterioritat, per nosaltres la traducció final és adient.

Moltes gràcies!


Mar Novel
Responsable de comunicació i premsa
mar.novel@salutmental.org<mailto:mar.novel@salutmental.org>
[cid:image001.jpg@01D91127.C77E7310]
Salut Mental Catalunya
Carrer Nou Sant Francesc, 42, baixos - 08002 Barcelona
Tel. 931 750 326 (directe) - 93 272 14 51 (centraleta) - 605 912 718 (mòbil)
www.salutmental.org<http://www.salutmental.org/>
[cid:image002.png@01D91127.C77E7310]<https://www.facebook.com/SalutMentalCatalunya>SalutMentalCatalunya<https://www.facebook.com/SalutMentalCatalunya> [cid:image003.png@01D91127.C77E7310] <https://twitter.com/SalutMentalCat>  @SalutMentalCat<https://twitter.com/SalutMentalCat>
Imprimeix-me només si és necessari, pensa en el medi ambient.
Avís legal: aquest missatge es dirigeix exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació privilegiada i/o confidencial. Si no sou el destinatari indicat, queda notificat que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, preguem ens ho comuniqueu immediatament per aquesta mateixa via i procediu a la seva destrucció.
Protecció de dades: les seves dades són tractades sota la responsabilitat de FEDERACIO SALUT MENTAL CATALUNYA. La finalitat és gestionar les comunicacions sobre les activitats i projectes de l'entitat. El tractament de les dades està legitimat pel consentiment de l'interessat. Els destinataris són els departaments de l'entitat, no es preveu cap cessió a tercers tret que sigui per obligació legal. En tot moment pot exercir els drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les dades, així com els drets de limitació i oposició al tractament a protecciodades@salutmental.org<mailto:protecciodades@salutmental.org>. Podeu consultar la política de protecció de dades addicional i detallada aquí: http://www.salutmental.org/protecciodades/
Comunicacions: si no desitgeu rebre cap més comunicació, podeu enviar un correu electrònic a comunicacio@salutmental.org<mailto:comunicacio@salutmental.org> amb el text "ESBORRAR" en l'assumpte i us donarem de baixa del servei.

Received on Friday, 16 December 2022 14:10:58 UTC