W3C home > Mailing lists > Public > www-xml-schema-comments@w3.org > October to December 2009

[Bug 7985] explicitTimezone missing from production for simpleContent restriction

From: <bugzilla@wiggum.w3.org>
Date: Wed, 28 Oct 2009 20:19:43 +0000
To: www-xml-schema-comments@w3.org
Message-Id: <E1N3Ezf-0006Bf-Jf@wiggum.w3.org>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=7985


C. M. Sperberg-McQueen <cmsmcq@blackmesatech.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|ASSIGNED                    |RESOLVED
           Keywords|needsPublication            |resolved
         Resolution|                            |FIXED




--- Comment #2 from C. M. Sperberg-McQueen <cmsmcq@blackmesatech.com>  2009-10-28 20:19:43 ---
The proximate cause of the problem was that the dump of the schema for schemas
used in producing the spec was incompletely updated when bug 6043 was resolved
by introducing the explicitTimezone facet.

The problem has now been fixed, as documented by the following diffed spec:

  http://www.w3.org/XML/Group/2004/06/xmlschema-1/structures.b7985.html
  (member-only link)

The WG expressed a desire NOT to see proposals for this issue, unless
complications arose, so I am going ahead and moving this straight from
needsPublication to resolved.

Kevin Braun, as the originator, you are asked to check the change recorded
above and close the issue, or reopen it, to indicate that you are satisfied, or
dissatisfied, with the resolution.  If we don't hear from you in two weeks
we'll assume you are satisfied.


-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Wednesday, 28 October 2009 20:19:52 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Sunday, 6 December 2009 18:13:18 GMT