W3C home > Mailing lists > Public > www-xml-schema-comments@w3.org > October to December 2009

Re: [Bug 7758] charGroupPart prose and production mismatch

From: C. M. Sperberg-McQueen <cmsmcq@blackmesatech.com>
Date: Fri, 2 Oct 2009 19:18:30 -0600
Cc: "C. M. Sperberg-McQueen" <cmsmcq@blackmesatech.com>
Message-Id: <6EF215B0-12A9-4E85-A9D5-4328B0602A76@blackmesatech.com>
To: www-xml-schema-comments@w3.org
I would add this note in Bugzilla, but the Bugzilla software
appears not to be responding.  To get it on the record before
I lose track of the issue, I'm filing it with www-xml-schema-comments
instead.

On 2 Oct 2009, at 09:18 , bugzilla@wiggum.w3.org wrote:

> http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=7758
>
>
> --- Comment #1 from Dave Peterson <davep@iit.edu>  2009-10-02  
> 15:18:36 ---
> (In reply to comment #0)
>> The prose for charGroupPart says it includes charClassEsc, but the  
>> production
>> says it includes charClassExpr.
>>
>> If the given production is correct, then
>
> I believe the prose is correct; we should correct the production.


The relevant text was introduced in the proposal for bug 1889;
I've now confirmed that the tests we made on the grammar at that
time have charClassEsc in the production, not charClassExpr.
So I agree with Dave Peterson's analysis.

Probable cause:  faulty auto-completion of the token by fingers
too used to typing grammar non-terminals named ...Expr.


-- 
****************************************************************
* C. M. Sperberg-McQueen, Black Mesa Technologies LLC
* http://www.blackmesatech.com
* http://cmsmcq.com/mib
* http://balisage.net
****************************************************************
Received on Saturday, 3 October 2009 01:31:55 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Sunday, 6 December 2009 18:13:17 GMT