W3C home > Mailing lists > Public > www-ws-desc@w3.org > November 2006

RE: Two oddities with WSDL dashboard in FireFox

From: Lawrence Mandel <lmandel@ca.ibm.com>
Date: Mon, 27 Nov 2006 14:16:19 -0500
To: "Jonathan Marsh" <jonathan@wso2.com>
Cc: www-ws-desc@w3.org, www-ws-desc-request@w3.org
Message-ID: <OFF29F9258.CA04A06B-ON85257233.0069B19E-85257233.0069DC13@ca.ibm.com>
Jonathan,

Just to be clear (because it sounds to me like you checked the assertion 
or coverage report), the problem I experienced was with the document 
assertions table in the editor's copy of the WSDL 2.0 specification.

Lawrence Mandel

Software Developer
IBM Rational Software
Phone: 905 - 413 - 3814   Fax: 905 - 413 - 4920
lmandel@ca.ibm.com



"Jonathan Marsh" <jonathan@wso2.com> 
Sent by: www-ws-desc-request@w3.org
11/27/2006 01:52 PM

To
Lawrence Mandel/Toronto/IBM@IBMCA, <www-ws-desc@w3.org>
cc

Subject
RE: Two oddities with WSDL dashboard in FireFox






As I reported, the first problem is solved, the second I can?t reproduce 
(my print preview shows all pages both on the XML version and the new HTML 
one.)
 
Jonathan Marsh - http://www.wso2.com - 
http://auburnmarshes.spaces.live.com
 

From: www-ws-desc-request@w3.org [mailto:www-ws-desc-request@w3.org] On 
Behalf Of Lawrence Mandel
Sent: Tuesday, November 21, 2006 5:39 PM
To: www-ws-desc@w3.org
Subject: Two oddities with WSDL dashboard in FireFox
 

While reviewing the current state of WSDL 2.0 using the dashboard in 
FireFox during the Woden status call today I came across two oddities: 

1. When I select the Test Case Coverage details I'm prompted to download 
an XML file instead of the file being displayed with the stylesheet in 
FireFox. I know FireFox can display XML using stylesheets (we used this 
approach for the WTP website) so I have to assume there is a problem with 
something else, such as the mime type. In fact, if I specify the location 
as 
http://dev.w3.org/cvsweb/~checkout~/2002/ws/desc/test-suite/test-suite-coverage-summary.xml?content-type=text/xml 

the document displays properly. I'd say a quick fix is to specify the 
content type on the link as I've done above. 

2. I wanted to print the assertion tables yesterday. When I selected to 
print the WSDL 2.0 editor's copy the document assertion table did not 
completely print. Only the first page printed. I tested with the print 
preview function and again only the first page of the table displayed. The 
table prints fine when using IE. 

Has anyone else experienced these oddities? 

Can someone (Jonathan?) update the link in the dashboard to solve problem 
1? 

 Is anyone willing to invest the time to investigate problem 2? 

Thanks, 

Lawrence Mandel

Software Developer
IBM Rational Software
Phone: 905 - 413 - 3814   Fax: 905 - 413 - 4920
lmandel@ca.ibm.com
Received on Monday, 27 November 2006 19:16:53 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Monday, 7 December 2009 10:58:42 GMT