W3C home > Mailing lists > Public > www-validator@w3.org > November 2005

checklink: broken fragments??

From: <CageyCat@aol.com>
Date: Tue, 8 Nov 2005 10:15:13 EST
Message-ID: <1e1.48ce8b75.30a21b01@aol.com>
To: www-validator@w3.org
I'm very-very-very new to web making, so maybe I'm not understanding this 
right.

On every page I've checked, I get at least 1 "broken fragment" report.

Here is one:
Fragments listed are broken. See the table below to know what action to take.

Code    Occurrences What to do  
200 1   There are broken fragments which must be fixed. 
http://freepages.genealogy.rootsweb.com/~florian/o_f/yrs/1818_o_f-1.htm What 
to do: There are broken fragments which must be fixed.
Response status code: 200
Response message: OK Lines: 163, 547, 548 Broken fragments and their line 
numbers: They need to be fixed! top: 547 Checked 1 document in 107.5 seconds.


I check the lines in my page.  Most often, the first line noted has NO link 
on that line.
Most often the last 2 lines noted are beyond the number of total lines in my 
webpage, per Frontpage program.  Meaning, my document ends on say, line 530 
but w3 says there's a broken link on lines 535 and 536.  I'm totally confused by 
this.

It also shows fragments on lines where the only code is, for example, a page 
break, or a table open or close tag (no links anywhere in that table though).  
 Or any one of a number of different tags might be on a line, but no links 
are there.

I have 50+ pages to check, all set up the same way, so I suspect I'll see 
many similar reports.  If I'm misunderstanding w3, I hope someone will explain it 
so I can fix whatever needs fixed on my side.

Ideas?

Judy
Received on Wednesday, 9 November 2005 03:19:27 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 25 April 2012 12:14:20 GMT