W3C home > Mailing lists > Public > www-validator@w3.org > January 2005

W3C Link Checker - 4.1Command line error

From: <simonj@redhouselane.co.uk>
Date: Wed, 26 Jan 2005 12:47:06 +0000
To: www-validator@w3.org
Message-ID: <OF9D7BFA13.3686D6D4-ON80256F95.0045E8C5-80256F95.00463B13@redhouselane.co.uk>
I get the following error when trying to run checklink at the command 
line:

"-T" is on the #! line, it must also be used on the command line at 
checklink line 1.

I'm running this on a Windows 2000 machine with ActivePerl 5.8.6 installed 
and all the other prerequisites.

Thanks in advance for any help

Simon Jones : Technical Architect 
Redhouse Lane Communications Ltd
Creative Communications

14-15 Bedford Square London WC1B 3JA
144 St Vincent Street Glasgow G2 5LQ 
T : 020 7462 2725
F : 020 7462 2601
E : simonj@redhouselane.co.uk
W : www.redhouselane.com
** The information contained in this message, including any attachment, is 
confidential and may be privileged or otherwise protected from disclosure. 
The information is intended only for the person or entity to which it is 
addressed. If you are not the intended recipient, please contact the 
sender and delete this message from your system. Any review, 
re-transmission, distribution or other use of this information by persons 
or entities other than the intended recipient is prohibited. **
Received on Wednesday, 26 January 2005 13:30:54 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 25 April 2012 12:14:18 GMT