W3C home > Mailing lists > Public > www-validator@w3.org > January 2005

Problem to run the validator on a local server

From: CASSINAT Olivier RD-MAPS-ISS <olivier.cassinat@francetelecom.com>
Date: Mon, 24 Jan 2005 11:12:56 +0100
Message-ID: <2AF8FF7D89242541B12E7A47F6ECB4BE017D43FD@ftrdmel3.rd.francetelecom.fr>
To: <www-validator@w3.org>
> Good afternoon,
> 
> I've tried to install the w3c validator on a local serveur (on a Linux DEBIAN for France Telecom R&D Division).
> I configured the perl modules, I installed OpenSp 1.5.1
> I downloaded, configured, compiled, and installed all the packages as you explain in your documentation, but the validator doesn't seem working.
> 
> I have the index page : http://ip_of_my_server/w3c-markup-validator/ and the configuration of apache server and cgi is correct.
> But it is impossible to check an url.
> I tested on google :
> 
 <<Paintbrush Picture>> 
> Same result with yahoo : 500 Can't connect to www.yahoo.fr:80 (connect: timeout)
> I already have some troubles with files, I think that DTD miss.
> 
> Do you have an explanation ?
> 
> Thank you in advance for your answer,
> 
> 
> Olivier Cassinat
> 
> Ingénieur R&D
> France Telecom Division R&D - MAPS/DPC 
> 38-40, rue du Général Leclerc
> 92794 Issy les Moulineaux Cedex 9 
> Phone : + 33 1 45 29 89 60
> Mail : olivier.cassinat@francetelecom.com
> 
> 




Paintbrush Picture
(image/bmp attachment: ole0.bmp)

Received on Monday, 24 January 2005 10:18:37 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 25 April 2012 12:14:18 GMT