W3C home > Mailing lists > Public > www-validator@w3.org > September 2003

Re: ampersands in hrefs

From: Brad McCormick, Ed.D. <bradmcc@cloud9.net>
Date: Mon, 08 Sep 2003 17:45:30 -0400
Message-ID: <3F5CF87A.7070401@cloud9.net>
To: www-validator@w3.org

Jemaleddin Cole wrote:

> 
> Hey,
> 
> Was testing out the beta validator (loving the fussy parsing) and
> I kept getting errors because I'm linking to a page like this:
> 
>  ...href="www.foo.com/cgi/test?name=value&name2=value2"

If I code the ampersands "corectly as &amp; in my URLs, can I count
on "everybody" doing the right thing?  Are there any
obscure gottchas?

Thanks

\brad mccormick

> 
> The validator tells me something like this:
> 
>  cannot generate system identifier for general entity "name2"
> 
> I don't even know why the validator would look inside the contents
> of an href, but seeing that it does, am I doing something wrong?  Is
> there a proper way to escape ampersands inside a url?
> 
> Thanks for all your hard work,
> 
> 
> 
> Jemal
> 
> 
> 


-- 
   Let your light so shine before men,
               that they may see your good works.... (Matt 5:16)

   Prove all things; hold fast that which is good. (1 Thes 5:21)

<![%THINK;[SGML+APL]]> Brad McCormick, Ed.D. / bradmcc@cloud9.net
-----------------------------------------------------------------
   Visit my website ==> http://www.users.cloud9.net/~bradmcc/
Received on Monday, 8 September 2003 18:55:58 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 25 April 2012 12:14:09 GMT