W3C home > Mailing lists > Public > www-validator@w3.org > May 2002

RE: validator bug?

From: Ian Anderson <ianderso@cogeco.ca>
Date: Tue, 7 May 2002 00:19:01 -0400
To: <www-validator@w3.org>
Message-ID: <000501c1f57e$50f89f80$0101a8c0@sillycow>
Perhaps this error message should be accompanied by a note that says
that & must be changed to &amp; to validate correctly...

I should also suggest that this question be added to an appropriate FAQ
since I've seen at least four people now (including myself) ask about

-----Original Message-----
From: www-validator-request@w3.org [mailto:www-validator-request@w3.org]
On Behalf Of olleo@sics.se
Sent: May 6, 2002 11:46 PM
To: www-validator@w3.org
Subject: Re: validator bug?

 Quoting Kai Wegner <atmankai@kepler.einstein.hw>: 

 > Hi, 
 > When I wanted to validate my pages, your validator said: 
 >     *  Line 165, column 50: 
 >   ...                    <a
 > ... 
 >                                                         ^ 
 >       Error: unknown entity "menue" 
 >     * Line 165, column 50: 

 That this question repeatedly appears is a sign of a problem. Either
there is 
 no simple way (i.e. a guide doc) that allows a user to decipher error 
 Or there is such a document, but it is not easy to find out about its 

 Perhaps error messages might be annotated with a pointer to a rule
about how 
 some error messages should be interpreted. 


Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.351 / Virus Database: 197 - Release Date: 19/04/2002
Received on Tuesday, 7 May 2002 00:19:14 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Friday, 27 November 2015 11:01:16 UTC