W3C home > Mailing lists > Public > www-svg@w3.org > March 2003

Re: Troubles with the SVG graphics using IE6...

From: Tobias Reif <tobiasreif@pinkjuice.com>
Date: Thu, 13 Mar 2003 16:33:56 +0100
Message-ID: <3E70A4E4.5010400@pinkjuice.com>
To: Maria Margarita Cardona <mcardona@celsa.com.co>
CC: www-svg@w3.org

Maria Margarita Cardona wrote:


> I developed a system with SVG graphics as graphical reports. The system 
> was working fine, but after format my system and reinstall the SVG 
> viewer the things are not working that way... Now Iīve to press the 
> "Reload" button on my browser (Internet Explorer 6 running on WindowsXP 
> Professional) to get the graphic I need.
> 
> Why does it happen?? I used to get the error line "Bad CSS property or 
> descriptor declaration" but I already fixed it and it didnīt solve the 
> problem. I really donīt understand because Iīve tried the procedure of 
> watch the reports in my system and in other three computers... only in 
> one of them the reports work fine (without the reload button), but in 
> the other systems the thing isnīt that way. The machine where the 
> reports work propertly itīs also a WinXP system with IE6.
> 
> I will apreciate any help you could give me.


Try to narrow the issue down some more, then think about submitting bug 
reports to Adobe (if you are using their ASV) or/and MS.


Tobi

-- 
http://www.pinkjuice.com/
Received on Thursday, 13 March 2003 10:36:35 GMT

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Friday, 8 March 2013 15:54:24 GMT