W3C home > Mailing lists > Public > www-svg@w3.org > September 2000

Is the mail server configured correctly? It seems not

From: <AndrewWatt2001@aol.com>
Date: Sat, 9 Sep 2000 03:49:31 EDT
Message-ID: <a0.96bc1d3.26eb458b@aol.com>
To: www-svg@w3.org
Hi,

Sorry to waste bandwidth with this but each time I post to the list I receive 
two emails from Webraska.com complaining about an invalid address.

It happens only when I post to the www-svg list, so I assume that the list is 
connected to / hosted by webraska.com. I guess some minor setting is 
incorrectly figured.

For list admin a sample email is included at the end of this email.

When I send this to the list I guess I will receive two more "helpful" emails 
from Webraska.com. :)

Andrew Watt

Subj:    Invalid email address
Date:   09/09/00 08:43:21 GMT Daylight Time
From:   webmaster@webraska.com
To: AndrewWatt2001@aol.com


Invalid email address

-- 

Webraska Mobile Technologies SA
Espace Media, Le Technoparc
3, rue Gustave Eiffel
78306 Poissy Cedex / France
Tel:    +33.(0)1.39.22.63.04
Fax:    +33.(0)1.39.22.63.44
email:  info@webraska.com
web:    http://www.webraska.com



----------------------- Headers --------------------------------
Return-Path: <webmaster@webraska.com>
Received: from  rly-zc01.mx.aol.com (rly-zc01.mail.aol.com [172.31.33.1]) by 
air-zc01.mail.aol.com (v75_b3.11) with ESMTP; Sat, 09 Sep 2000 03:43:21 -0400
Received: from  mail03.rapidsite.net (mail03.rapidsite.net [207.158.192.52]) 
by rly-zc01.mx.aol.com (v75_b3.9) with ESMTP; Sat, 09 Sep 2000 03:43:14 -0400
From: webmaster@webraska.com
Subject: Invalid email address
X-Auto: invalid@webraska.com
X-Loop-Detect: 1
To: AndrewWatt2001@aol.com
Message-ID: <200009090343.NHYa05917@rly-zc01.mx.aol.com>
Received on Saturday, 9 September 2000 03:50:08 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Monday, 5 November 2012 23:52:48 GMT