W3C home > Mailing lists > Public > www-p3p-policy@w3.org > October 2002

Re: P3P Problem, validation fails at Policy URI check

From: Lorrie Cranor <lorrie@research.att.com>
Date: Tue, 8 Oct 2002 10:44:11 -0400
Message-ID: <007901c26ed9$2a7f7570$9816cf87@barbaloot>
To: "Uzzyel ." <uzzyel@hotmail.com>, <www-p3p-policy@w3.org>

If your site is say http://example.com/ and your prf is
at http://example.com/w3c/p3p.xml and your policy lives
at http://example.com/w3c/policy.xml and it is named
"default" then about="policy.xml#default" would
be correct.

If the validator is stopping without giving you
an error you may have discovered a new validator
bug, or perhaps the system is just overloaded
right now (but I just tried it and it seemed to be fine).
If you send me the URL that you are testing I can try
it from here and see what's up with the validator.

Lorrie


----- Original Message -----
From: "Uzzyel ." <uzzyel@hotmail.com>
To: <www-p3p-policy@w3.org>
Sent: Tuesday, October 08, 2002 10:47 AM
Subject: Re: P3P Problem, validation fails at Policy URI check


>
> I can run it 5, 10 or 100 times. It just stops without throwing an error.
> And it's not a browser problem or something.
>
> What else do I have to put in the  '<POLICY-REF about="">' than
> 'policy.xml#default' ?
>
> Heh, typically me, having such problems =/
>
> Uzzyel
>
>
>
> _________________________________________________________________
> Send and receive Hotmail on your mobile device: http://mobile.msn.com
>
>
Received on Tuesday, 8 October 2002 10:56:55 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Tuesday, 17 January 2012 12:13:10 GMT