W3C home > Mailing lists > Public > www-lib@w3.org > October to December 1999

installation ok, how is the referrer sent?

From: Gazihan ALANKUS <e116438@ceng.metu.edu.tr>
Date: Fri, 10 Dec 1999 07:38:15 -0500 (EST)
To: www-lib@w3.org
Message-ID: <Pine.GSO.3.95.991210143501.23648G-100000@zurna>
I've got rid of this problem by configuring vith "./configure --with-zlib
--with-regex" before the installation.
 
Now I want to learn how to send the "referrer" data in my HTTP requests.
Can i do this with the sample applications like w3c and webbot?
 
And there's something i want to be sure of; when submitting a form with
the tag <FORM ...METHOD=GET>, the values of the fields are submitted in
the URI in the form "http://action_url?field1=val1&field2=val2" aren't
they? Is there anything more sent as the values?  

Thanx for your attention.

Gazihan Alankus
Middle East Technical University
Senior at Computer Engineering

On Wed, 8 Dec 1999, Gazihan ALANKUS wrote:

:In a linux-mandrake environment, I've installed as told in INSTALL.html,
:till "make distclean". Assuming installation is completed, i typed in
:"w3c" and this is the error message:
:-
:w3c: error in loading shared libraries: /usr/lib/libwwwapp.so.0: undefined
:symbol: HTZLib_inflate  
:-
:I didn't install anything additional, just ran that perl script(win..),
:configure, make, make install, make clean, make distclean, none of which
:gave no error messages.
:
:Could you please help me solving this problem? I'd be greatful if you send
:a cc to my email.
:
:Thanks to folks at w3c for building such a great library. Our hearts r
:with u:)
:--
:Gazihan Alankus
:Middle East Technical University
:Senior at Computer Engineering
:
:
Received on Friday, 10 December 1999 12:50:46 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Monday, 23 April 2007 18:18:35 GMT