W3C home > Mailing lists > Public > www-lib@w3.org > July to September 1998

RE: Connection time-out when running libapp_4 example (follows) .

From: Vladimir Kozlov <Vladimir.Kozlov@idm.ru>
Date: Wed, 5 Aug 1998 16:17:51 +0400
Message-ID: <AF8CB49B997BD1119BA500A0C91DB21E021CF4@E0-IDM.r.miee.ru>
To: Francois VILMAIN <vilmain@cegelec-red.fr>
Cc: www-lib@w3.org
In the case you use proxy, you should set the environment

set http_proxy=proxy.your.domain:port

It works for me...

Kind regards,

Vladimir Kozlov.

> -----Original Message-----
> From:	Henrik Frystyk Nielsen [SMTP:frystyk@w3.org]
> Sent:	Wednesday, August 05, 1998 4:06 PM
> To:	Francois VILMAIN; www-lib@w3.org
> Subject:	Re: Connection time-out when running libapp_4 example
> (follows).
> 
> At 11:43 8/5/98 +0200, François VILMAIN wrote:
> 
> >In fact, my real problem is to create the connection with
> "www.w3.org".
> 
> Hmm, it looks like you can't connect directly - do you have a firewall
> in
> between? Try and do a ping or a traceroute between your host and
> www.w3.org
> to see if you can connect.
> 
> If this is the case then try and telnet to port 80 like this
> 
> 	telnet www.w3.org 80
> 
> and see if you get a prompt. If not then it is at least not libwww's
> fault.
> 
> Henrik
> --
> Henrik Frystyk Nielsen,
> World Wide Web Consortium
> http://www.w3.org/People/Frystyk
Received on Wednesday, 5 August 1998 08:17:36 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Monday, 23 April 2007 18:18:28 GMT