W3C home > Mailing lists > Public > www-jigsaw@w3.org > September to October 2000

Re: Bug for jigAdmin?

From: Risheng Lin <rlin@eng.utoledo.edu>
Date: Wed, 4 Oct 2000 11:44:33 -0400 (EDT)
Message-Id: <4.3.2.7.0.20001004114915.00b1abb0@eng.utoledo.edu>
To: www-jigsaw@w3.org
Dear sir,

Thank you for your reply.

The version I used is jigadmin - the recommended one. It does have a server 
puzzle icon on the left, but the RIGHT panel is always blank (after click 
http-server icon), no matter what items I clicked on the left panel for 
resource editing. I also visited the 
http://www.w3.org/Jigsaw/Doc/User/JigAdmin/Overview.html web site, and I 
think that is the main difference from the window-looking there.

As to the problem with mini HTML browser, it just doesn't popup any of the 
browser (no response at all), not the wrong URL as you mentioned in the 
mail. I am now using JDK1.3 to run the Jigadmin.

I am looking forward to hearing from you.

Thanks,

Risheng


At 01:51 PM 10/04/2000 +0200, Yves Lafon wrote:
>On Tue, 3 Oct 2000, Risheng Lin wrote:
>
> > Dear sir,
> >
> > I have just downloaded the Jigsaw 2.1.2, installed and run it successfully
> > with no problem under WINNT 4.0. But when I used the JigAdmin to the
> > configuration of a resource, I clicked on the resource in the tree, but 
> the
> > right part of the window doesn't have any helpers buttons or available
> > resources, as indicated in the tutorial. The right half of the screen is
> > just a blank.
>
>Which version did you use jigadm or jigadmin? If you use jigadmi(the
>recommended one), you should have the server names on the left with a
>small puzzle icon in the button.
>See http://www.w3.org/Jigsaw/Doc/User/JigAdmin/Overview.html
>
> > Moreover, when I click any toolbars on the top of the window, it doesn't
> > pop up a mini HTML browser that point to the "Resource Reference
> > Documentation" of the selected resource. Nor does it Popup a mini HTML
> > browser that point to the Jigsaw Documentation.
> >
> > Could you tell me what is the possible reason?
>
>Do you have a popup with a wrong URL or just no popup? and then what jdk
>are you using?
>Regards,
>
>--
>Baroula que barouleras, au tiéu toujou t'entourneras.
>
>         ~~Yves

-----------------------------------------------------
Received on Wednesday, 4 October 2000 12:53:28 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Monday, 9 April 2012 12:13:34 GMT