W3C home > Mailing lists > Public > www-jigsaw@w3.org > March to April 1999

Re: Installation problems on Win NT4

From: Yves Lafon <ylafon@w3.org>
Date: Tue, 6 Apr 1999 10:17:36 +0200 (MET DST)
To: Marcel Maré <mjmare@saca.amsterdam.nl>
cc: "Mailinglist Jigsaw (E-mail)" <www-jigsaw@w3.org>
Message-ID: <Pine.GSO.4.10.9904061014260.9038-100000@tarantula.inria.fr>
On Tue, 6 Apr 1999, Marcel Maré wrote:

> Maybe some you can help me out:
> 
> I have installed Jigsaw 2.01 on a PC (two actually) running Windows NT4SP4
> with JDK 1.2 and think I followed the installation instructions correctly.
> Nevertheless I have two problems:
> 
> - When trying http://localhost:8001 HTML is served correctly, images do not
> (always) show. When I press Refresh, the progress bar stops midway, and
> images are still not shown. It seems to be related to IE 4.01SP1. In
> Communicator 4.5 everything seems normal.

Yes, this was discussed in this list, it is a browser bug, you may try
with Jigsaw 2.0.2 which has other quality settings for PNG and GIF images
to help on this point.

> - I cannot run the administration program http://localhost:8009. It lets me
> log in but then says "Method GET not implemented.".

http://www.w3.org/Jigsaw/Doc/FAQ.html#Method-GET
And as you have jdk1.2 and Jigsaw 2.0.2 you may have the latest admin GUI,
see http://www.w3.org/Jigsaw/Doc/User/JigAdmin/Overview.html
Regards,

      /\          - Yves Lafon - World Wide Web Consortium - 
  /\ /  \        Architecture Domain - Jigsaw Activity Leader
 /  \    \/\    
/    \   /  \   http://www.w3.org/People/Lafon - ylafon@w3.org    
Received on Tuesday, 6 April 1999 04:17:48 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Monday, 9 April 2012 12:13:29 GMT