W3C home > Mailing lists > Public > www-forms-editor@w3.org > September 2003

FW: XForms 1.0 of August 01, 2003: XSD error messages

From: Micah Dubinko <MDubinko@cardiff.com>
Date: Wed, 3 Sep 2003 14:59:14 -0700
Message-ID: <BD2DBD26EE0BAA48B1A425C7BE7923002D0689@csmail.cardiff.com>
To: "'www-forms-editor@w3.org'" <www-forms-editor@w3.org>



-----Original Message-----
From: Jennek Geels [mailto:jgee@oce.nl]
Sent: Wednesday, August 20, 2003 7:51 AM
To: mdubinko@Cardiff.com
Subject: XForms 1.0 of August 01, 2003: XSD error messages


Hi,

I am not sure where to send this message, I hope you will not mind
forwarding it to the correct person.

While studying the Proposed Recommendation for XForms 1.0, I loaded the
XForms XSD (located at
http://www.w3.org/MarkUp/Forms/2002/XForms-Schema.xsd) in XMLSPy 5.4.

As it imports XML-Events-Schema.xsd from my local file system, I put the
text found at
http://www.w3.org/TR/2003/CR-xml-events-20030207/#a_schema_xml_events in
a file named 'XML-Events-Schema.xsd'

When validating XForms-Schema.xsd I got the following errors:
  there are to instances of a typo in XML-Events-Schema.xsd: 
  SimpleTyle instead of SimpleType
This I could repair.
  'No attribute with the name ev:event has been defined'
This I couldnot repair.

Maybe the xsd need to be mended, or I need to be enlightened about these
issues.

Thanks,
-jennek

Product Architect 
Oce-Technologies
Received on Wednesday, 3 September 2003 17:59:16 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 10 June 2009 18:12:12 GMT