W3C home > Mailing lists > Public > www-dom@w3.org > January to March 2013

[Bug 20941] New: Treewalker previousNode algorithm seems wrong

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Sun, 10 Feb 2013 02:11:14 +0000
To: www-dom@w3.org
Message-ID: <bug-20941-4009@http.www.w3.org/Bugs/Public/>
https://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=20941

            Bug ID: 20941
           Summary: Treewalker previousNode algorithm seems wrong
    Classification: Unclassified
           Product: WebAppsWG
           Version: unspecified
          Hardware: PC
                OS: All
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: DOM
          Assignee: annevk@annevk.nl
          Reporter: bzbarsky@mit.edu
        QA Contact: public-webapps-bugzilla@w3.org
                CC: mike@w3.org, www-dom@w3.org

I was comparing http://dom.spec.whatwg.org/#dom-treewalker-previousnode to the
corresponding Gecko code, and the Gecko code has one difference: Step 2 substep
2 has an additional subsubstep:

  5.  Set "sibling" to the previous sibling of "node".

I believe the Gecko code is correct and the spec is wrong, since step 2 substep
2 says "While sibling is not null, run these subsubsteps:" but the subsubsteps
do not change the value of "sibling".

-- 
You are receiving this mail because:
You are on the CC list for the bug.
Received on Sunday, 10 February 2013 02:11:16 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Sunday, 10 February 2013 02:11:19 GMT