W3C home > Mailing lists > Public > wai-site-comments@w3.org > November 2015

Re: Web Accessibility Issue

From: Shawn Henry <shawn@w3.org>
Date: Tue, 10 Nov 2015 12:29:27 -0600
To: Fiona <fiona@myaccessible.website>
Cc: team-site-design@w3.org, wai-site-comments@w3.org
Message-ID: <56423787.6060502@w3.org>
Hi Fiona,

Thank you for taking the time to write.

To get around this browser problem, we implemented a fix in the WAI home page and the WCAG Overview page at:
	<http://www.w3.org/WAI/>
	<http://www.w3.org/WAI/intro/wcag>

We will implement it throughout the rest of the WAI website when we do an update soon.

In the meantime, if you would like us to implement it on specific pages that you are using, let me know and I'll do it directly.

Regards,
~Shawn
<http://www.w3.org/People/Shawn/>



On 11/8/2015 11:39 AM, Fiona wrote:
> Hi W3C development team,
>
> I just wanted to let you know that I've found an issue with the accessibility of your website: http://www..w3.org/WAI/ <http://www.w3.org/WAI/>
>
> In Chrome v46, your skip to main content link isn't working. When you press enter on it it looks like it's jumped the focus, but you still have to tab through the menu. It's working fine in IE and Firefox though.
>
> If you need any more information on how to replicate the issue, please contact me via email. I'd appreciate you letting me know once it's been resolved.
>
> Kind regards,
> Fiona
>
> My Accessible Website
> http://myaccessible.website
> @myaccessibleweb
Received on Tuesday, 10 November 2015 18:30:04 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Tuesday, 10 November 2015 18:30:05 UTC